DJI Phantom 4 Multispectral

Νοημοσύνη σε Επίπεδο Φυτού για Στοχευμένη Δράση

Συγκεντρώστε ακριβή δεδομένα για κάθε φυτό χρησιμοποιώντας το P4 Multispectral – ένα drone υψηλής ακρίβειας με ένα απρόσκοπτα ενσωματωμένο πολυφασματικό σύστημα απεικόνισης που δημιουργήθηκε για αποστολές γεωργίας ακριβείας, παρακολούθηση του περιβάλλοντος και πολλά άλλα.

Η Καλλιέργεια σε Νούμερα

Αποκτήστε άμεση προσβαση στην υγεία του κάθε φυτού. Το P4 Multispectral ενοποιεί τη διαδικασία συλλογής δεδομένων που δίνει εικόνα για την υγεία των καλλιεργειών και τη διαχείριση της βλάστησης. Η DJI δημιούργησε αυτήν την πλατφόρμα με τα ίδια ισχυρά πρότυπα απόδοσης για τα οποία είναι γνωστή η DJI, συμπεριλαμβανομένης μέγιστης διάρκειας 27 λεπτών πτήσης και εμβέλειας μετάδοσης έως 7 χλμ με το σύστημα OcuSync.

Δείτε κάτω από την Επιφάνεια

Η συλλογή εικόνων γεωργίας είναι πλέον απλούστερη και πιο αποτελεσματική από ποτέ με ένα ενσωματωμένο σταθεροποιημένο σύστημα απεικόνισης που συλλέγει ολοκληρωμένα σύνολα δεδομένων απευθείας. Αποκτήστε πρόσβαση στις πληροφορίες που συλλέγονται από 1 κάμερα RGB και μια πολυφασματική συστοιχία κάμερας με 5 κάμερες που καλύπτουν μπλε, πράσινο, κόκκινο, κόκκινο edge και κοντά στις υπέρυθρες ζώνες-όλες στα 2 MP με καθολικό κλείστρο (global shutter), τοποθετημένη σε ένα gimbal σταθεροποιημένο με 3 άξονες.

Ενσωματωμένος Φασματικός Αισθητήρας Ηλιακού Φωτός για Ακριβή Αποτελέσματα

Ένας ενσωματωμένος φασματικός αισθητήρας ηλιακού φωτός τοποθετημένος στην κορυφή του drone καταγράφει την ηλιακή ακτινοβολία, η οποία μεγιστοποιεί την ακρίβεια και τη συνέπεια της συλλογής δεδομένων σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Όταν συνδυάζονται με μετα-επεξεργασμένα δεδομένα, αυτές οι πληροφορίες βοηθούν στην απόκτηση των πιο ακριβών αποτελεσμάτων NDVI.

Σημαντικά Δεδομένα στη Διάθεσή σας

Δείτε RGB και NDVI εικόνες μαζί. Η απλή λήψη αεροφωτογραφιών δεν είναι αρκετή για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν περισσότερα. Εναλλαγή μεταξύ μιας προκαταρκτικής ανάλυσης Normalized Difference Vegetation Index (NDVI) και της ζωντανής ροής RGB για να απεικονίσετε αμέσως όπου χρειάζεται προσοχή, έτσι ώστε να ληφθούν γρήγορα στοχευμένες αποφάσεις θεραπείας.

Ακρίβεια Εκατοστού (cm)

Λάβετε ακριβή δεδομένα τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο για εικόνες που έχουν τραβήξει και οι έξι κάμερες με το σύστημα TimeSync της DJI, παρέχοντας ακριβείς μετρήσεις σε επίπεδο εκατοστών. Το σύστημα TimeSync ευθυγραμμίζει συνεχώς τον ελεγκτή πτήσης, τις κάμερες RGB και NB και τη μονάδα RTK, διορθώνοντας τα δεδομένα τοποθέτησης στο κέντρο του CMOS και διασφαλίζοντας ότι κάθε φωτογραφία χρησιμοποιεί τα πιο ακριβή μεταδεδομένα. Όλες οι κάμερες περνούν από μια αυστηρή διαδικασία βαθμονόμησης όπου μετρούνται οι παραμορφώσεις ακτινικών και εφαπτομένων φακών. Οι παράμετροι παραμόρφωσης που συλλέγονται αποθηκεύονται στα μεταδεδομένα κάθε εικόνας, επιτρέποντας στο λογισμικό μετά την επεξεργασία να προσαρμόζεται μοναδικά για κάθε χρήστη.

Κινητός Σταθμός D-RTK 2 και NTRIP Συμβατότητα

Βελτιώστε την ακρίβεια της θέσης που παρέχει το RTK χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο συνδέοντας το P4 Multispectral με το D-RTK 2 High Precision GNSS Mobile Station και NTRIP (Network Transport of RTCM via Internet Protocol) ή αποθηκεύστε τα δεδομένα παρατήρησης μέσω δορυφόρου που θα χρησιμοποιηθούν για Post Processed Kinematics (PPK).

Σχεδιασμός Πτήσης
Συλλογή Δεδομένων

Αναλύση Δεδομένων
Ανάλογη Ενέργεια

Γεωργία Ακριβείας

Κατά τη διάρκεια όλων των εποχών ανάπτυξης του φυτού, η πολυφασματική απεικόνιση μπορεί να είναι χρήσιμη για τους αγρότες, παρέχοντας πληροφορίες αόρατες στο ανθρώπινο μάτι σε όλο το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα. Έχοντας πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα και τα μεταγενέστερα δεδομένα του Δείκτη Βλάστησης, όπως το NDRE και το NDVI, οι αγρότες μπορούν να λαμβάνουν έγκαιρες, ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με την επεξεργασία των καλλιεργειών, τη μείωση του κόστους, την εξοικονόμηση πόρων και τη μεγιστοποίηση των αποδόσεων.

Περιβαλλοντολογική Παρακολούθηση και Επιθεώρηση

Οι τακτικές επιθεωρήσεις και η ανάπτυξη των φυτών μπορούν να γίνουν πιο έξυπνες και πιο αποτελεσματικές όταν χρησιμοποιείτε το P4 Multispectral – αξιοποιήστε τις δραστικές πολυφασματικές ιδέες του για την παρακολούθηση της υγείας των δασών, τη μέτρηση της βιομάζας, τη χαρτογράφηση των ακτογραμμών ή τη διαχείριση της παρόχθιας βλάστησης, προστατεύοντας οικοτόπους, οικοσυστήματα και πολλά άλλα.

Τεχνικές Προδιαγραφές DJI Phantom 4 Multispectral

Βάρος Απογείωσης1487 g
Μήκος (Διαγώνιος χωρίς Προπέλες)350 mm
Μέγιστο Ύψος Πτήσης6000 m
Μέγιστη Ταχύτητα Ανόδου6 m/s (automatic flight), 5 m/s (manual control)
Μέγιστη Ταχύτητα Καθόδου3 m/s
Μέγιστη Ταχύτητα50 kph (P-mode), 58 kph (A-mode)
Μέγιστος Χρόνος Πτήσης27 min
Θερμοκρασία ΛειτουργίαςΑπό 0° έως 40° C
Συχνότητα ΛειτουργίαςΑπό 2.4000 GHz έως 2.4835 GHz
Εύρος Ακρίβειας (με RTK)Κάθετη: ± 0.1 m, Οριζόντια: ± 0.1 m
Εύρος Ακρίβειας (χωρίς RTK) Κάθετη : ± 0.1 m (with vision positioning), ± 0.5 m (with GNSS positioning)
Οριζόντια : ± 0.3 m (with vision positioning), ± 1.5 m (with GNSS positioning)
Αντιστάθμιση Θέσης ΕικόναςΟι σχετικές θέσεις των κέντρων του CMOS των έξι καμερών και του κέντρου φάσης της κεραίας D-RTK επί της πλατφόρμας έχουν βαθμονομηθεί και καταγράφονται στα δεδομένα EXIF κάθε εικόνας.
Δορυφορικό Σύστημα ΠλοήγησηςGPS + GLONASS + Galileo

Camera

ΑισθητήραςΈξι 1/2.9” CMOS, συμπεριλαμβανομένων ενός αισθητήρα RGB για απεικόνιση ορατού φωτός και πέντε μονόχρωμων αισθητήρων για πολυφασματική απεικόνιση.
Κάθε Αισθητήρας: Effective pixels 2.08 MP (2.12 MP in total)
ΦίλτραBlue (B): 450 nm ± 16 nm; Green (G): 560 nm ± 16 nm; Red (R): 650 nm ± 16 nm; Red edge (RE): 730 nm ± 16 nm; Near-infrared (NIR): 840 nm ± 26 nm
ΦακοίFOV (Field of View): 62.7°
Focal Length: 5.74 mm (35 mm format equivalent: 40 mm), autofocus set at ∞
Aperture: f/2.2
Εύρος ISO Αισθητήρα RGB200 – 800
Αύξηση Μονόχρωμου Αισθητήρα1-8x
Ηλεκτρονικό Καθολικό Κλείστρο1/100 – 1/20000 s (visible light imaging); 1/100 – 1/10000 s (multispectral imaging)
Μέγιστο Μέγεθος Εικόνας1600×1300 (4:3.25)
Format ΦωτογραφιώνJPEG (visible light imaging) + TIFF (multispectral imaging)
File SystemsFAT32 (<= 32 GB); exFAT (> 32 GB)
Υποστηριζόμενες Κάρτες SDmicroSD με ελάχιστη ταχύτητα εγγραφής 15 MB/s. Mέγιστη Χωρητικότητα: 128 GB. Απαίτηση για Class 10 ή UHS-1 rating

Τιμή με ΦΠΑ: 6.262,00 €

Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 5.050,00 €

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται D-RTK.

D-RTK

Κινητός Σταθμός GNSS Υψηλής Ακρίβειας

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.

Ο Κινητός Σταθμός D-RTK 2 Mobile Station είναι ο αναβαθμισμένος δέκτης GNSS υψηλής ακρίβειας της DJI που υποστηρίζει όλα τα μεγάλα παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης, παρέχοντας διαφορικές διορθώσεις σε πραγματικό χρόνο που δημιουργούν δεδομένα τοποθέτησης σε επίπεδο εκατοστού για μεγαλύτερη σχετική ακρίβεια.

Ακρίβεια Θέσης Εκατοστού

Ο κινητός σταθμός D-RTK 2 υποστηρίζει πλήρως σήματα GPS, GLONASS, Beidou και GALILEO. Εύκολος και γρήγορος στη ρύθμιση, ο κινητός σταθμός D-RTK 2 παρέχει διαφορικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για drones ώστε να επιτυγχάνεται ακρίβεια τοποθέτησης σε επίπεδο εκατοστού. Η ενσωματωμένη κεραία υψηλής απόδοσης προσφέρει καλύτερη λήψη σήματος από περισσότερους δορυφόρους ακόμη και όταν υπάρχουν εμπόδια.

Μείνετε Συνδεδεμένοι σε Κάθε Αποστολή

Ο κινητός σταθμός D-RTK 2 υποστηρίζει επικοινωνία μέσω 4G, OcuSync, WiFi και LAN, εξασφαλίζοντας αδιάκοπη, σταθερή μετάδοση δεδομένων σε οποιοδήποτε σενάριο εφαρμογής. Έως 5 τηλεχειριστήρια μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα στον κινητό σταθμό D-RTK 2 όταν χρησιμοποιούνται με drones DJI Agras, το Phantom 4 RTK ή το P4 Multispectral. Όταν χρησιμοποιείται με το Matrice 300 RTK, μπορεί να συνδεθεί με πολλά αεροσκάφη, καθιστώντας τη δυνατότητα συντονισμένων επιχειρήσεων που περιλαμβάνουν πολλαπλά drones και βελτιώνοντας σημαντικά την αποδοτικότητα.

Αντοχή Εμπιστοσύνης

Διαθέτοντας προστασία σε επίπεδο IP65 και ελαφρύ σώμα από ανθρακονήματα, ο D-RTK 2 Mobile Station είναι εξαιρετικά φορητός και κατάλληλος για κάθε εργασία, όσο σκληρός και αν είναι. Τα ενσωματωμένα IMU παρακολουθούν τις κινήσεις και βαθμονομούν τους αισθητήρες κλίσης για να ειδοποιούν τον χειριστή για τυχόν ανωμαλίες κατά τη διάρκεια της αποστολής, ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους.

Specifications D-RTK

Συχνότητες GNSSΤαυτόχρονα λαμβάνει:
GPS: L1 C/A, L2, L5
BEIDOU: B1, B2, B3
GLONASS: F1, F2
Galileo: E1, E5A, E5B
Ακρίβεια ΜέτρησηςΟριζόντια:1 cm+ 1 ppm(RMS)
Κάθετα:2 cm+ 1 ppm(RMS)
1 ppm: Για κάθε 1 χλμ αύξηση της απόστασης, η ακρίβεια θα είναι 1 mm μικρότερη. Για παράδειγμα, η οριζόντια ακρίβεια είναι 1,1 cm όταν το άκρο λήψης είναι 1 χιλιόμετρο μακριά από το σταθμό βάσης.
Ρυθμος Ανανέωσης Θέσης1 Hz, 2 Hz, 5 Hz, 10 Hz και 20 Hz
Αξιοπιστία Κατά την Εκκίνηση>99.9%
Διατα΄σεις(Αναπτυγμενο)168 mm×168 mm×1708 mm
IP RatingIP65
Απόσταση ΕπικοινωνίαςOperating Mode 1/3
SRRC/NCC/FCC/MIC/KCC/CE: 2 km
(Ανεμπόδιστα και χωρίς παρεμβολές, όταν ο κινητός σταθμός D-RTK 2 χρησιμοποιείται ως σταθμός βάσης και η απόσταση από την κεραία D-RTK 2 έως το κάτω μέρος του τρίποδου είναι 1,8 μ., και όταν η διαφορά ύψους μεταξύ του τηλεχειριστηρίου και του D-RTK 2 είναι μικρότερη από 2 m και όταν το τηλεχειριστήριο απέχει 1,2 m από το επίπεδο του εδάφους)

Operating Mode 4
Between the aircraft and mobile station:
NCC/FCC: 7 km; SRRC/MIC/KCC/CE: 5 km
Between the remote controller and mobile station: 200 m (Ανεμπόδιστα και χωρίς παρεμβολές σε υψόμετρο περίπου 120 μ., και όταν η απόσταση από την κεραία D-RTK 2 έως το κάτω μέρος του τρίποδου είναι 1,8 μ. και όταν το τηλεχειριστήριο απέχει 1,2 μ. από το επίπεδο του εδάφους)

Operating Mode 5
NCC/FCC: 12 km; SRRC/MIC/KCC/CE: 6 km
(Ανεμπόδιστη και χωρίς παρεμβολές, όταν η απόσταση από την κεραία D-RTK 2 στο κάτω μέρος του τρίποδου είναι 1,8 μ.)
Θερμοκρασία ΛειτουργίαςΑπό -20° έως +55° C
Χρόνος ΛειτουργίαςΜε μπαταρία WB37:>2 h
Με μπαταρία MG-12000P:>50 h
Δυνατότητα ΤροφοδοσίαςΕσωτερική μπαταρία WB37-4920mAh-7.6V
Εξωτερική μπαταρίας (MG12000P)
Μετατροπέας ρεύματος AC

Τιμή με ΦΠΑ: Επικοινωνήστε μαζί μας

Τιμή χωρίς ΦΠΑ: Επικοινωνήστε μαζί μας

Τιμές P4 Multispectral με D-RTK.