Ψεκαστικά drone

DJI Agras Series

DJI Agras T50

Ready, Steady, Go

Το DJI AGRAS T50 αναβαθμίζει τις γεωργικές εργασίες των drone σε νέα επίπεδα. Κληρονομεί ένα ισχυρό ομοαξονικό σύστημα πρόωσης με διπλό κινητήρα και μια δομή ανθεκτική στη ροπή τύπου split για σταθερότητα επόμενου επιπέδου κατά τη μεταφορά ωφέλιμων φορτίων 40 kg ψεκασμού ή 50 kg διασποράς .
Το DJI AGRAS T50 αξιοποιεί ένα σύστημα ψεκασμού με διπλό φυγοκετρικό μπεκ, ραντάρ συστοιχίας φάσεων εμπρός και πίσω και σύστημα διόφθαλμης όρασης. Το DJI AGRAS T50 υπερέχει σε πολλές καταστάσεις, από την τοπογραφία μέχρι τον ψεκασμό και τη σπορά/διανομή, εξασφαλίζοντας σταθερές λειτουργίες και σταθερή απόδοση.

DJI Agras T25

A little smaller. A little smarter.

Το DJI AGRAS T25 επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα για φορητά γεωργικά drones. Ελαφρύ και ευκίνητο, το DJI AGRAS T25 μπορεί εύκολα να το χειριστεί ένα άτομο. Μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο ψεκασμού έως 20 kg ή ωφέλιμο φορτίο διανομής έως 25 kg. Το DJI AGRAS T25 είναι εξοπλισμένο με ραντάρ μπροστινής και πίσω διάταξης φάσης, σύστημα διόφθαλμης όρασης και κάμερα υψηλής ανάλυσης FPV. Το DJI AGRAS T25 υποστηρίζει πολλαπλές αποστολές, από τοπογραφία μέχρι ψεκασμό και διασπορά και υπερτερεί σε διάφορα εδάφη.

DJI Agras T30

H Ναυαρχίδα της Ψηφιακής Γεωργίας

Με 30 λίτρα δεξαμενή το επαναστατικό ψεκαστικό drone DJI Agras T30 καθιστά πιο αποδοτικό τον εναέριο ψεκασμό, ιδιαίτερα σε καρποφόρα δέντρα. Χρησιμοποιώντας τις ψηφιακές αγροτικές λύσεις της DJI, το T30 συμβάλλει στην μείωση της χρήσης λιπασμάτων και αυξάνει την απόδοση παραγωγής με αποτελεσματικές, μεταβαλλόμενες από δεδομένα καλύτερες πρακτικές.

DJI Agras T10

Το ιδανικό Drone για Νέους Αγρότες

Tο ψεκαστικό drone DJI Agras T10 προσφέρει μια συμπαγή αλλά ισχυρή λύση αεροψεκασμού σε καλλιέργειες ανεξαρτήτου μεγέθους. Με 10 λιτρη δεξαμενή και δυνατότητα ψεκασμού έως 5 μέτρα πλάτος επιτρέπει στο Drone να καλύπτει έως 60 στρέμματα/ώρα. Η αναδιπλούμενη κατασκευή του είναι ισχυρή και αξιόπιστη, προσφέροντας αποτελεσματική δίπλωση καθιστώντας το βολικό στην μεταφορά. 

Συχνές Ερωτήσεις

Τι εγγύηση καλύπτει την σειρά DJI Agras;

Εγγύηση καλής λειτουργίας 1 έτους.

Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;

Η παραγγελία σας παραδίδεται σε 5 εργάσιμες ημέρες.

Με ποιον τρόπο γίνεται η πληρωμή;

Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Προκαταβολή 50% με την παραγγελία. Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με την παράδοση.

Μπορώ να δω το drone πριν το παραγγείλω;

Μπορείτε να δείτε τα DJI Agras Τ30 και T10, καθώς και το P4 Multispectral/RTK στην έδρα της εταιρίας. Επίσης υπάρχει δυνατότητα επίδειξης μετά από συνεννόηση.

Υπάρχει δυνατότητα συντήρησης;

Σε περίπτωση βλάβης υπάρχει δυνατότητα ελέγχου και επισκευής ή προώθησης για επισκευή αναλόγως της βλάβης.

Υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης;

Υπάρχει δυνατότητα έκδοσης δανείου με προνομιακό επιτόκιο μέσω συνεργαζόμενης Τράπεζας.