Χαρτογράφηση 3D Δενδροκαλλιέργειας

Περιγραφή

Η χαρτογράφηση της δενδροκαλλιέργειας είναι μία ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία. Τα δέντρα σε αυτές πολλές φορές δεν είναι του ιδίου ύψους, ενώ σε παλιότερες καλλιέργειες ενδεχομένως όχι τοποθετημένα ομοιόμορφα. Εξάλλου, αρκετά μεγάλος αριθμός δενδροκαλλιεργειών είναι φυτεμένες σε πλαγιές. Η FLYDROPS διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να διεκπεραιώσει την χαρτογράφηση των δενδροκαλλιεργείων σε 3 διαστάσεις (3D) σας γρήγορα, αξιόπιστα και με την ακρίβεια RTK.

Αρχικά, μας υποδεικνύετε το χωράφι σας. Στη συνέχεια προχωράμε σε πτήση με DJI Phantom RTK/Mavic 3E RTK και αεροφωτογράφηση του αγροτεμαχίου σας με ακρίβεια RTK.

Αναγνώριση Δέντρων με χρήση λογισμικού DJI Terra

Ακολουθεί επεξεργασία των δεδομένων με το λογισμικό DJI Terra, οπού σημαίνονται τα όρια της δενδροκαλλιέργειας, αλλά και αναγνωρίζονται οι κορυφές κάθε δέντρου ξεχωριστά με 3 συντεταγμένες! Τέλος, λαμβάνετε την δενδροκαλλιέργειά σας σε κατάλληλη ψηφιακή μορφή, σε κάρτα micro SD, έτοιμη για χρήση στο DJI AGRAS ψεκαστικό σας drone! Έτσι είστε σίγουροι για την απροβλημάτιστη πτήση του DJI AGRAS σας και την ορθή εφαρμογή των σκευασμάτων που επιλέγεται στην δενδροκαλλιέργειά σας!

Χάρτης 3D και διαδρομές πτήσης
Πτήση DJI AGRAS

Επικοινωνήστε μαζί μας για Τιμή