DJI LOGO

DJI Agras T50

Ready, Steady, Go!

Το DJI AGRAS T50 αναβαθμίζει τις γεωργικές εργασίες των drone σε νέα επίπεδα. Κληρονομεί ένα ισχυρό ομοαξονικό σύστημα πρόωσης με διπλό κινητήρα και μια δομή ανθεκτική στη ροπή τύπου split για σταθερότητα επόμενου επιπέδου κατά τη μεταφορά ωφέλιμων φορτίων 40 kg ψεκασμού[1] ή 50 kg διασποράς[1] .
Το DJI AGRAS T50 αξιοποιεί ένα σύστημα ψεκασμού με διπλό φυγοκετρικό μπεκ, ραντάρ συστοιχίας φάσεων εμπρός και πίσω και σύστημα διόφθαλμης όρασης. Το DJI AGRAS T50 υπερέχει σε πολλές καταστάσεις, από την τοπογραφία[2] μέχρι τον ψεκασμό και τη σπορά/διανομή, εξασφαλίζοντας σταθερές λειτουργίες και σταθερή απόδοση.

*Η εμφάνιση του προϊόντος εξαρτάται από το πραγματικό προϊόν.

Μεγάλο Φορτίο

50kg φορτίο διανομής[1]
40kg φορτίο ψεκασμού[1]

Υψηλός Ρυθμός Ροής

Ψεκασμός 16 L/min[3]
Διανομή 108 kg/min[4]

Σταθερότητα Σήματος

Λειτουργία Εκτός Σύνδεσης
2 km Μετάδοσης O3
DJI Relay (Προαιρετικό)

Προσαρμοστικότητα σε όλες τις συνθήκες

Πλήρως αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία
Λειτουργία Οπωρώνα
Λειτουργία Μεταβλήτης Δόσης

Πολυκατευθυντική Ανίχνευση Εμποδίων[6]

Πολυκατευθυντική Αποφυγή Εμποδίων
Παρακολούθηση Εδάφους έως 50° κλίση

Kit 4 Μπεκ (Προαιρετικό)

Ψεκασμός Αντίθετης Κατεύθυνσης κατά την Πτήση
Ψεκασμός 4-μπεκ, ρυθμός ροής 24 L/min[3]

DJI AGRAS T50
DJI AGRAS T50

Απόδοση

Σύστημα Ψεκασμού

Υψηλός Ρυθμός, Νεφελοποιημένος Ψεκασμός, Χωρίς Διαρροές

Το σύστημα ψεκασμού με διπλό φυγοκετρικό μπεκ του DJI AGRAS T50 παρέχει εξαιρετικά μεγάλο ρυθμό ροής έως και 16 L/min (ψεκασμός με 2 μπεκ). Παράγει ομοιόμορφα και λεπτά σταγονίδια ψεκασμού και δεν έχει διαρροές. Το DJI AGRAS T50 μπορεί να εξοπλιστεί με ένα επιπλέον ζεύγος φυγοκεντρικών μπεκ, αυξάνοντας τον ρυθμό ροής στα 24 L/min (ψεκασμός με 4 μπεκ) για λειτουργίες που απαιτούν μεγάλο όγκο εφαρμογής. Όταν πετάτε χειροκίνητα, χρησιμοποιήστε το Reverse Directional Spray με τέσσερα μπεκ για να απλοποιήσετε τις λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να κάνετε στροφές.

Αντλία πτερωτής μαγνητικής κίνησης

Διπλή ροή αντλίας έως 24 L/min[3]. Αποτελεί αύξηση 100% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, για να καλύψει τις απαιτήσεις των χωραφιών, των οπωρώνων και των περιβαλλόντων υψηλής θερμοκρασίας.

Φυγοκεντρικά μπεκ διπλής νεφελοποίησης

Το μέγεθος σταγονιδίων μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 50-500 μm, ανάλογα με τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται.

Ολοκαίνουργιες ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες

Η ακριβής εκκίνηση και διακοπή εξαλείφει τις διαρροές.

Σύστημα Διανομής DJI AGRAS T50

1,500 kg την ώρα[10]

Ο νέος διανομέας και ο δίσκος περιστροφής σπειροειδούς καναλιού της DJI AGRAS T50 βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση και την ομαλότητα της διανομής.

Φορτίο 50 kg [1]

Με μέγιστη χωρητικότητα 75 L και με μεγαλύτερο καπάκι για γρήγορη γέμιση.

Ομαλή Διανομή

Η ροπή του διανομέα διπλασιάζεται και η θυρίδα εκκένωσης μεγεθύνεται για να επιτρέψει ταχύτητα ροής έως και 108 kg/min.[4]

Ομοιόμορφη Διανομή

Ο δίσκος περιστροφής σπειροειδούς καναλιού του DJI Agras T50 κάνει τη σπορά πιο ομοιόμορφη.

Διανομή Χαμηλού Ρυθμού

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μικρή χοάνη για να βελτιώσετε την ακρίβεια σποράς με χαμηλό ρυθμό ροής.

Ζύγιση σε πραγματικό χρόνο

Το DJI Agras T50 είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα ζύγισης που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το υπόλοιπο ωφέλιμο φορτίο σε πραγματικό χρόνο.

Ταχεία αποσυναρμολόγηση και καθαρισμός

Ο διανομέας μπορεί να αποσυναρμολογηθεί γρήγορα και να καθαριστεί για εύκολη συντήρηση.

Δοκιμασμένο για αξιοπιστία, ανθεκτικότητα και ασφάλεια

Οι εργασίες ψεκασμού και διανομής είναι συχνές, έντονες και πραγματοποιούνται σε πολύπλοκα περιβάλλοντα. Το DJI AGRAS T50 έχει περάσει εκατοντάδες τεστ αξιοπιστίας και το κύριο σώμα του είναι ανθεκτικό για να διασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία.

Διπλασιάστε την ηρεμία σας με Binocular Vision και Διπλό Radar

Το DJI AGRAS T50 είναι εξοπλισμένο με μπροστινά και πίσω ραντάρ Active Phased Array με διπλάσιο αριθμό καναλιών RF[17] για μεγαλύτερη ακρίβεια ανίχνευσης. Μαζί ενεργοποιούν την πολυκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων[6], αυξάνοντας την ασφάλεια λειτουργίας. Δύο σετ αισθητήρων Binocular Vision επιτρέπουν στο DJI AGRAS T50 να ανιχνεύει με ακρίβεια το έδαφος και να απεικονίζει τα εμπόδια με λεπτομέρεια, για αυτόματη παράκαμψη εμποδίων[11] και παρακολούθηση εδάφους[11] σε απότομες πλαγιές.

Ανίχνευση εμποδίου
Προβολή Εδάφους
Αποφυγή Εμποδίου

Ενα drone για τοπογραφία[2], ψεκασμό και διανομή

Το DJI AGRAS T50 ενσωματώνει εναέρια τοπογραφία[2], ψεκασμό και διανομή σε ένα μόνο drone. Μια φωτογραφική κάμερα FPV gimbal υψηλής ανάλυσης επιτρέπει τη λήψη εικόνων αγρών και οπωρώνων σε πραγματικό χρόνο. Σε συνδυασμό με την υπηρεσία DJI RC Plus και RTK, μπορείτε να δημιουργήσετε χάρτες υψηλής ευκρίνειας που υποστηρίζουν τις επόμενες αυτόματες διαδρομές πτήσεων. Το DJI AGRAS T50 μπορεί να απογειωθεί και να εκτελέσει αυτόματες λειτουργίες, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εναέρια Επισκόπηση Δενδροκαλλιέργειας[2]

Το DJI AGRAS T50 υποστηρίζει παράκαμψη εμποδίων και παρακολούθηση εδάφους για τοπογραφία[2] οπωρώνων σε πλαγιές έως 20°[5]. Με το DJI RC Plus και τις δυνατότητες χαρτογράφησης σε πραγματικό χρόνο, μπορεί να εντοπίσει αυτόματα οπωροφόρα δέντρα και εμπόδια. Με βάση την κατανομή των οπωροφόρων δέντρων, μπορεί να δημιουργήσει ακριβείς και πλήρως αυτόματες τρισδιάστατες διαδρομές πτήσης.

Χαρτογράφηση 50 στρεμμάτων δενδροκαλλιέργειας σε 10 λεπτά[12]

Χάρτης 3D δενδροκαλλιέργειας

Εναέρια Επισκόπηση Χωραφιού[2]

Χαρτογράφηση 130 στρεμμάτων χωραφιών σε 10 λεπτά[12]

Εξερευνήστε ολόκληρο το χωράφι, προσδιορίστε αυτόματα τα όρια και τα εμπόδια του και σχεδιάστε πιο ακριβείς διαδρομές πτήσης.

Διαδρομή Ορίων
Χαρτογράφηση ορίων 130 στρεμμάτων χωραφιών σε 3 λεπτά[12]

Κατάλληλο για χωράφια χωρίς εμπόδια στη μέση.

Τηλεχειριστήριο μεγάλης οθόνης και υψηλής φωτεινότητας

Το DJI RC Plus διαθέτει οθόνη υψηλής φωτεινότητας 7 ιντσών και επεξεργαστή 8 πυρήνων για ομαλή λειτουργία. Ο έξυπνος σχεδιασμός διαδρομής ελαχιστοποιεί τις αποστάσεις που διανύονται με γεμάτη δεξαμενή, αυξάνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα λειτουργίας. Η χειροκίνητη λειτουργία σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις λειτουργίες κατά βούληση.

Λειτουργία πολλαπλών σχεδίων
Κατάτμηση Διαδρομών Δενδροκαλλιέργειας

Ακόμη περισσοτέρες νέες λειτουργίες!!

Διανομή Δενδροκαλλιέργειας
Πλευρικός Ψεκασμός

Σταθερότητα Σήματος

Το νέο και αναβαθμισμένο σύστημα μετάδοσης O3 με τέσσερις κεραίες λειτουργεί εκτός σύνδεσης ακόμη και σε περιοχές χωρίς κάλυψη κινητής τηλεφωνίας, προσφέροντας εμβέλεια μετάδοσης 2 km [13]. Η ικανότητά του κατά των παρεμβολών βοηθά στη διασφάλιση υψηλής ποιότητας σήματος κατά τη διάρκεια εργασιών σε ψηλές καλλιέργειες.

DJI Relay (Προαιρετικό)

Το DJI Relay εξασφαλίζει ομαλή μετάδοση βίντεο σε πραγματικό χρόνο για ασφαλέστερες πτήσεις ακόμη και σε περίπλοκα σενάρια λειτουργίας με εμπόδια σήματος.

Γρήγορη φόρτιση με οικονομία καυσίμου

Η πολυλειτουργική γεννήτρια Inverter D12000iE διαθέτει τεχνολογία ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμου (EFI) και εξοικονομεί τη χρήση καυσίμου κατά 15%[15]. Οι μπαταρίες έξυπνης πτήσης DB1560 διαθέτουν αερόψυκτη ψύκτρα, επιτρέποντας εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση σε 9 λεπτά[7]. Ο έξυπνος φορτιστής C10000 μπορεί να φορτίζει τις μπαταρίες απευθείας από το δίκτυο.

Έξυπνη Μπαταρία Πτήσης DB1560

Αύξηση χωρητικότητας σε 30 Ah
Έως 1,500 κύκλους φόρτισης [14]

Έξυπνος Φορτιστής C10000

Γρήγορη φόρτιση 9,000 W[16]
Προσαρμοσμένη προστασία ισχύος
Μακρύ καλώδιο φόρτισης 1.5 μ

Έξυπνος Φορτιστής C8000

Φόρτιση έως 7,200 W [16]
Εναλλασσόμενη φόρτιση 2 καναλιών Προσαρμοσμένη προστασία ισχύος

Έξυπνο Οικοσύστημα Γεωργίας

Συνδυάστε το DJI AGRAS T50 με το νέο Mavic 3M και αξιοποιήστε πολυφασματικά δεδομένα για να ελαχιστοποιήσετε τις εισόδους και να μεγιστοποιήσετε τις αποδόσεις. Ερευνήστε το χωράφι σας και δημιουργήστε χάρτες συνταγογράφησης που θα καθοδηγούν τη λίπανση και ψεκασμό με μεταβλητή δόση και την προστασία των καλλιεργειών. Ελέγξτε γρήγορα τα χωράφια για να εντοπίσετε προβλήματα ανάπτυξης.

Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 10491,13

– Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται μπαταρία και φορτιστής.

Σημειώσεις

*Η εμφάνιση του προϊόντος εξαρτάται από το πραγματικό προϊόν.
[1] Τα δεδομένα μετρήθηκαν στο επίπεδο της θάλασσας. Το βάρος του ωφέλιμου φορτίου επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη θερμοκρασία και το υψόμετρο περιβάλλοντος. Το βάρος του ωφέλιμου φορτίου απογείωσης πρέπει να μειώνεται κατά 10 kg για κάθε 1.000 m αύξηση υψομέτρου. Η εφαρμογή DJI Agras θα προτείνει το βάρος ωφέλιμου φορτίου σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση και το περιβάλλον του αεροσκάφους. Κατά την προσθήκη υλικών, το μέγιστο βάρος δεν πρέπει να υπερβαίνει τη συνιστώμενη τιμή, διαφορετικά μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια πτήσης.
[2] Απαιτείται RTK.
[3] Η μέγιστη παροχή ψεκασμού με δύο μπεκ είναι 16 L/min. Η μέγιστη παροχή ψεκασμού με τέσσερα μπεκ είναι 24 L/min.
[4] Δεδομένα μετρημένα με ουρία διαμέτρου 4 mm. Ο μέγιστος ρυθμός ροής μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος των κόκκων, την πυκνότητα και την ομαλότητα της επιφάνειας των διαφορετικών λιπασμάτων.
[5] Για να εξασφαλίσει υψηλό ποσοστό επιτυχίας τοπογραφίας και χαρτογράφησης, το DJI AGRAS T50 μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα την ταχύτητα πτήσης του με βάση την κλίση του λόφου. Όσο πιο απότομη είναι η κλίση, τόσο πιο αργή είναι η ταχύτητά της.
[6] Το αποτελεσματικό εύρος ανίχνευσης και η ικανότητά του να αποφεύγει και να παρακάμπτει εμπόδια θα ποικίλλει ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος, τη βροχή, την ομίχλη και το υλικό, τη θέση, το σχήμα και άλλες ιδιότητες των εμποδίων. Η ανίχνευση προς τα κάτω χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση εδάφους και τη σταθεροποίηση υψομέτρου. Η ανίχνευση προς άλλες κατευθύνσεις χρησιμοποιείται για την αποφυγή εμποδίων.
[7] Φόρτιση από 30% έως 95%. Παράγοντες που επηρεάζουν το χρόνο φόρτισης: Υψόμετρο του σταθμού φόρτισης. Το καλώδιο φόρτισης πληροί τις απαιτήσεις για γρήγορη φόρτιση. Η θερμοκρασία της μπαταρίας κυμαίνεται από 15° έως 70° C (59° έως 158° F)
[8] Τα δεδομένα μετρήθηκαν με το DJI AGRAS T50 και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον λειτουργίας και τις παραμέτρους. Παράμετροι πτήσης για αυτήν τη δοκιμή: Δοσολογία 15 L/ha, πλάτος ψεκασμού 11 m, ταχύτητα πτήσης 7 m/s και ύψος 3 m.
[9] Τα δεδομένα μετρήθηκαν με το DJI AGRAS T50 και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον λειτουργίας και τις παραμέτρους. Παράμετροι πτήσης για αυτήν τη δοκιμή: Δοσολογία 90 L/ha, πλάτος ψεκασμού 4 m, ταχύτητα πτήσης 4 m/s και ύψος 3 m.
[10] Τα δεδομένα μετρήθηκαν με ουρία και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο των κόκκων, το περιβάλλον λειτουργίας και τις παραμέτρους. Παράμετροι διασποράς για αυτήν τη δοκιμή: Δοσολογία 225 kg/ha, διασπορά με 8 m, ταχύτητα πτήσης 10 m/s, ύψος 4 m και ταχύτητα περιστρεφόμενου δίσκου 1.000 r/min.
[11] Η παράκαμψη εμποδίων υποστηρίζεται προς την κατεύθυνση προς τα εμπρός. Οι λειτουργίες Παρακολούθηση εδάφους και Παράκαμψη εμποδίων δεν υποστηρίζονται τη νύχτα ή σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού. Πετάξτε με προσοχή. Η παράκαμψη εμποδίων δεν συνιστάται γύρω από ηλεκτρικά ή ηλεκτρικά καλώδια.
[12] Αναφέρεται στον χρόνο χαρτογράφησης μετά την ολοκλήρωση της εναέριας έρευνας. Ο χρόνος ποικίλλει ανάλογα με την έκδοση υλικολογισμικού, τον τύπο της εναέριας έρευνας και άλλους παράγοντες.
[13] Μετρήθηκε σε ύψος πτήσης 2,5 μέτρων, χωρίς εμπόδια ή ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.
[14] Οι μπαταρίες καλύπτονται από εγγύηση για έως και 1.500 κύκλους φόρτισης ή 12 μήνες, όποιο από τα δύο τελειώσει πρώτο.
[15] Σε σύγκριση με γεννήτριες γενικής χρήσης τρίτων που είναι εξοπλισμένες με έξυπνο φορτιστή.
[16] Για να επιτευχθεί γρήγορη φόρτιση, ο Έξυπνος φορτιστής C10000, ο Έξυπνος φορτιστής C8000, η γεννήτρια ή η ισχύς εξόδου του βοηθητικού προγράμματος πρέπει να χρησιμοποιούν τη μέθοδο σύνδεσης ταχείας φόρτισης που πληροί τις απαιτήσεις.
[17] Σε σύγκριση με το ραντάρ ενεργής συστοιχίας φάσεων T40 Omnidirectional.
[18] Η γεννήτρια είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες χώρες και περιοχές. Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τεχνικές προδιαγραφές ψεκαστικού drone DJI Agras T50

Αεροσκάφος
Συνολικό βάρος39,9 kg (χωρίς μπαταρία)52 kg (με μπαταρία)
Μέγιστο βάρος απογείωσης[1]Μέγιστο βάρος απογείωσης για ψεκασμό: 92 kg (στο επίπεδο της θάλασσας)Μέγιστο βάρος απογείωσης για εξάπλωση: 103 kg (στο επίπεδο της θάλασσας)
Μέγιστο διαγώνιο μεταξόνιο2200 mm
Διαστάσεις2800×3085×820 mm (οι βραχίονες και οι έλικες ξεδιπλωμένοι)1590×1900×820 mm (οι βραχίονες ξεδιπλωμένοι και οι έλικες διπλωμένοι)1115×750×900 mm (οι βραχίονες και οι έλικες διπλωμένοι)
Εύρος ακρίβειας αιώρησης (με ισχυρό σήμα GNSS)Ενεργοποιημένη τοποθέτηση RTK:±10 cm οριζόντια, ±10 cm κάθεταΑπενεργοποιημένη τοποθέτηση RTK:±60 cm οριζόντια και ±30 cm κάθετα (ενεργοποιημένη μονάδα ραντάρ: ±10 cm)
Συχνότητα λειτουργίας RTK/GNSSRTK: GPS L1/L2, GLONASS F1/F2, BeiDou B1I/B2I/B3I, Galileo E1/E5b, QZSS L1/L2GNSS: GPS L1, GLONASS F1, BeiDou B1I, Galileo E1, QZSS L1
Μέγιστη ακτίνα πτήσης2000 m
Μέγιστη αντίσταση ανέμου6 m/s
Σύστημα πρόωσης – Κινητήρες
Μέγεθος στάτη100×33 mm
Τιμή KV κινητήρα48 rpm/V
Ισχύς κινητήρα4000 W/rotor
Σύστημα πρόωσης – Έλικας
ΥλικόΝάιλον ανθρακονήματα
Διάμετρος54 ίντσες (1371.6 mm)
Διάμετρος κύριου ρότορα1375 mm
Ποσότητα ρότορα8
Σύστημα ψεκασμού διπλού ψεκασμού – Δεξαμενή ψεκασμού
ΥλικόΠλαστικό (HDPE)
Χωρητικότητα40 L
Λειτουργικό ωφέλιμο φορτίο[1]40 kg[1]
Αριθμός δεξαμενών υγρών1
Σύστημα διπλού νεφελοποιημένου ψεκαστήρα – Ψεκαστήρας
Μοντέλο ψεκαστήραLX8060SZ
Ποσότητα ψεκαστήρα2
Απόσταση ακροφυσίων1570 mm (Πίσω ακροφύσια)
Μέγεθος σταγόνων50 – 500 μm
Μέγιστο αποτελεσματικό πλάτος ψεκασμού[2]4-11 m (σε ύψος 3 m πάνω από τις καλλιέργειες)
Σύστημα ψεκασμού διπλού ψεκασμού – Αντλία νερού
ΤύποςΑντλία πτερωτής μαγνητικής μετάδοσης κίνησης
Ποσότητα2
Ρυθμός ροής μονής αντλίας0-12 L/min
Μέγιστος ρυθμός ροής16 L/min (2 ακροφύσια)24 L/min (4 ακροφύσια)
Σύστημα σποράς T50
Εφαρμοσμένα υλικάΣτερεά ξηρά σωματίδια με διάμετρο 0,5 έως 5 mm
Όγκος δεξαμενής75 L
Εσωτερικό φορτίο δεξαμενής σποράς[1]50 κιλά
Πλάτος σποράς8 m
Σύστημα Ραντάρ Συστοιχίας Φάσης
ΜοντέλοRD241608RF (ψηφιακό ραντάρ μπροστινής συστοιχίας φάσης)RD241608RB (ψηφιακό ραντάρ πίσω συστοιχίας φάσης)
Παρακολούθηση εδάφουςΜέγιστη κλίση βουνού: 50°Εύρος μέτρησης ύψους: 1-50 mΕύρος ύψους: 1,5-30 m
Αποφυγή εμποδίων[4]Εύρος ανίχνευσης εμποδίων (πολλαπλών κατευθύνσεων): 1-50 mFOV:Ραντάρ μπροστινής συστοιχίας φάσης: οριζόντια 360°, κατακόρυφη ±45°, προς τα πάνω ±45° (κωνικός)Ραντάρ πίσω συστοιχίας φάσης: κατακόρυφη 360°, οριζόντια ±45°Συνθήκες εργασίας: πτήση πάνω από 1,5 m πάνω από το εμπόδιο με οριζόντια ταχύτητα όχι μεγαλύτερη από 10 m/s και κατακόρυφη ταχύτητα όχι μεγαλύτερη από 3 m/s.Απόσταση ορίου ασφαλείας: 2,5 m (απόσταση μεταξύ του μπροστινού μέρους των ελίκων και του εμποδίου μετά το φρενάρισμα)Κατεύθυνση ανίχνευσης: Ανίχνευση πολλαπλών κατευθύνσεων 360°
Σύστημα διόφθαλμης όρασης
Μετρήσιμο εύρος0,5-29 m
Αποτελεσματική ταχύτητα ανίχνευσης≤10 m/s
FOVΟριζόντια: 90°, Κατακόρυφη: 106°
Απαιτήσεις περιβάλλοντος εργασίαςΚανονικός φωτισμός με επιφάνειες με καθαρή υφή
Τηλεχειριστήριο DJI RC Plus
ΜοντέλοRM700B
Συχνότητα λειτουργίας O3 Pro[5]2,4000 έως 2,4835 GHz5,725 έως 5,850 GHz
Πραγματική απόσταση σήματος O3 ProSRRC: 5 kmMIC/KCC/CE: 4 kmFCC: 7 km(Ύψος αεροσκάφους στα 2,5 μέτρα σε απρόσκοπτο περιβάλλον χωρίς παρεμβολές)
Πρωτόκολλο Wi-FiWi-Fi 6
Συχνότητα λειτουργίας Wi-Fi[6]2,4000 GHz – 2,4835 GHz5,150 GHz – 5,250 GHz5,725 GHz – 5,850 GHz
Πρωτόκολλο BluetoothBluetooth 5.1
Συχνότητα λειτουργίας Bluetooth2,4000 GHz – 2,4835 GHz
GNSSGPS+Galileo+BeiDou
ΟθόνηLCD αφής 7,02 ιντσών με ανάλυση 1920*1200 και φωτεινότητα 1200 cd/m2
Θερμοκρασία λειτουργίας-20° έως 50°
Εύρος θερμοκρασίας αποθήκευσης-30°C έως 45°C (εντός ενός μήνα)-30°C έως 35°C (μεταξύ ενός μήνα και τριών μηνών)-30°C έως 30°C (μεταξύ τριών μηνών και ενός έτους)
Θερμοκρασία φόρτισης5° έως 40°C
Χρόνος λειτουργίας εσωτερικής μπαταρίας3 ώρες 18 λεπτά
Χρόνος λειτουργίας εξωτερικής μπαταρίας2 ώρες 42 λεπτά
Τύπος φόρτισηςΣυνιστάται η χρήση τοπικά πιστοποιημένου φορτιστή USB-C με μέγιστη ονομαστική ισχύ 65 W και μέγιστη τάση 20 V, όπως ο φορητός φορτιστής DJI 65W.
Χρόνος φόρτισης2 ώρες για εσωτερική μπαταρία ή εσωτερική και εξωτερική μπαταρία (όταν το τηλεχειριστήριο είναι απενεργοποιημένο και χρησιμοποιεί τυπικό φορτιστή DJI)
Έξυπνη μπαταρία πτήσης DB1560
ΜοντέλοΈξυπνη μπαταρία πτήσης DB1560 (BAX702-30000mAh-52.22V)
ΒάροςΠερίπου 12,1 kg
Χωρητικότητα30000 mAh
Τάση52,22 V
Πολυλειτουργική γεννήτρια μετατροπέα D12000i
Κανάλι εξόδουΈξοδος φόρτισης DC 42-59,92V/9000WΤροφοδοσία ρεύματος για αερόψυκτη ψύκτρα 12 V/6 AΈξοδος AC 230V/1500W ή 120V/750W[8]
Χρόνος φόρτισης μπαταρίας9-12 λεπτά για πλήρη φόρτιση μιας μπαταρίας (έξυπνη μπαταρία πτήσης DB1560)
Χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμου30 L
Λειτουργία εκκίνησηςΈναρξη με ένα κουμπί
Μέγιστη ισχύς κινητήρα12000 W
Τύπος καυσίμουΑμόλυβδη βενζίνη με RON ≥91 (AKI ≥87) και περιεκτικότητα σε αλκοόλ μικρότερη από 10%
Αναφορά κατανάλωσης καυσίμου500 ml/kWh
Μοντέλο λαδιούSJ 10W-40
Έξυπνος φορτιστής C10000
ΜοντέλοCSX702-9500
Διαστάσεις400×266×120 mm
Βάρος11,4 kg
Είσοδος/ΈξοδοςΕίσοδος (Κύρια): 220-240 VAC, 50/60 Hz, 24 A MAXΕίσοδος (Βοηθητική): 220-240 VAC, 50/60 Hz, 24 A MAXΈξοδος: 59,92 VDC MAX, 175 A MAX, 9000 W MAXΕίσοδος (Κύρια): 100-120 VAC, 50/60 Hz, 16 A MAXΕίσοδος (Βοηθητική): 100-120 VAC, 50/60 Hz, 16 A MAXΈξοδος: 59,92 VDC MAX, 60 A MAX, 3000 W MAX
Χρόνος φόρτισηςΦορτίζει πλήρως μια μπαταρία σε 9 έως 12 λεπτά (Έξυπνη μπαταρία πτήσης DB1560)
Λειτουργίες προστασίαςΠροστασία από υπέρταση, υπερφόρτιση, χαμηλή τάση και υπερβολική θερμοκρασία.
Ασφάλεια φόρτισηςΠροστασία καλωδίων AC, προστασία καλωδίων τροφοδοσίας και προστασία σύνδεσης φόρτισης
DJI Relay
ΜοντέλοRL01-65
Διαστάσεις120×110×100mm
Βάρος≤575g
Τάση εισόδου9 V3 A / 12 V2.5 A / 15 V2 A
Κατανάλωση ενέργειας9 W (SRRC), 12 W (FCC)
Χωρητικότητα μπαταρίας6500 mAh
Διάρκεια ζωής μπαταρίας4 ώρες
Συχνότητα λειτουργίας[5]2,4000 GHz – 2,4835 GHz5,725 GHz -5,850 GHz
Πραγματική απόσταση σήματοςSRRC: 5 kmMIC/KCC/CE: 4 kmFCC: 7 km(Σε περιβάλλον χωρίς παρεμβολές και εμπόδια, το ύψος του αεροσκάφους είναι 2,5 μέτρα)
Χρόνος φόρτισης2 ώρες και 20 λεπτά (τυπικός προσαρμογέας)
Προστασία εισόδουIP55
Σημειώσεις
1. Μετρούμενη στο επίπεδο της θάλασσας, η εφαρμογή DJI Agriculture θα προτείνει έξυπνα το βάρος φόρτωσης με βάση την τρέχουσα κατάσταση του αεροσκάφους και το περιβάλλον του. Το μέγιστο βάρος των υλικών που φορτώνονται από τον χρήστη δεν πρέπει να υπερβαίνει τη συνιστώμενη τιμή, διαφορετικά μπορεί να επηρεάσει την ασφάλεια της πτήσης.
2. Το αποτελεσματικό πλάτος ψεκασμού του συστήματος ψεκασμού εξαρτάται από το πραγματικό σενάριο λειτουργίας.
3.Το πραγματικό πλάτος διασποράς του συστήματος διασποράς εξαρτάται από το πραγματικό σενάριο λειτουργίας.
4. Το αποτελεσματικό εύρος εργασίας των δυνατοτήτων ανίχνευσης απόστασης, αποφυγής εμποδίων και παράκαμψης εμποδίων θα ποικίλλει ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος, τη βροχή και την ομίχλη και το υλικό, τη θέση και το σχήμα του αντικειμένου στόχου. Μεταξύ αυτών, η ανίχνευση προς τα κάτω χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην πτήση σε σταθερό ύψος ενώ μιμείται το έδαφος και η άλλη ανίχνευση κατεύθυνσης χρησιμοποιείται για την αποφυγή εμποδίων.
5. Ορισμένες περιοχές δεν υποστηρίζουν τις ζώνες συχνοτήτων 5,1 GHz και 5,8 GHz και η ζώνη συχνοτήτων 5,1 GHz σε ορισμένες περιοχές περιορίζεται σε χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Ανατρέξτε στους τοπικούς νόμους και κανονισμούς για λεπτομέρειες.