FJD AS2 Steer Ready Autosteering System

FJD

Σύστημα Αυτόματης Πλόηγησης Steer Ready AS2

Ένα Βύσμα, Περισσότερη Ακρίβεια

Το FJD Σύστημα Αυτόματης Πλόηγησης Steer Ready AS2 είναι ειδικά σχεδιασμένο για Steer Ready τρακτέρ, επιτρέποντας στους χειριστές να ελέγχουν απευθείας τις υδραυλικές βαλβίδες από την καμπίνα για πιο ακριβείς λειτουργίες. Διαθέτοντας συμπαγή σχεδιασμό με απλοποιημένα εξαρτήματα, το FJD AS2 προσφέρει μια απλή λύση plug-and-play στους χρήστες για να ξεκλειδώνουν γρήγορα την ισχύ του αυτόματου τιμονιού στην γεωργία ακριβείας.

Ελάχιστες Αλλαγές στην Αρχική Διαμόρφωση

Ενσωματώστε απρόσκοπτα στην υπάρχουσα steer ready θύρα με ελάχιστες αλλαγές. Δεν χρειάζεται να αντικαταστήσετε το αρχικό τιμόνι ή να εγκαταστήσετε υδραυλικές βαλβίδες, διατηρώντας σχεδόν τα πάντα παρόμοια με πριν.

Χωρίς αντικατάσταση τιμονιού

Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε και να αντικαταστήσετε το υπάρχον τιμόνι, κάνοντας τη διαδικασία εγκατάστασης πιο απλή και λιγότερο χρονοβόρα.

Χωρίς εγκατάσταση υδραυλικής βαλβίδας

Διατηρήστε την εργοστασιακά εγκατεστημένη υδραυλική βαλβίδα για να διασφαλίσετε τη συμβατότητα με το σύστημα του οχήματος, εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση και αξιοπιστία ενώ εξοικονομείτε χρόνο και προσπάθεια κατά την εγκατάσταση.

Εγκατάσταση Plug-and-play

Plug and play γρήγορη ρύθμιση χάρη σε ένα μόνο τερματικό ελέγχου και ενσωμάτωση δέκτη GNSS, χωρίς επαναλαμβανόμενη βαθμονόμηση κατά την εναλλαγή μεταξύ συσκευών. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σύστημα με την άμεση πηγή τροφοδοσίας μέσα στην καμπίνα, απαλλάσσοντάς σας από την περίπλοκη εξωτερική καλωδίωση.

Ξεκούραστη ακρίβεια σε οποιοδήποτε έδαφος

Ελέγξτε απευθείας τις αυθεντικές υδραυλικές βαλβίδες με ακρίβεια 2,5 cm και κρατήστε το εργοστασιακό τιμόνι κατά τη διάρκεια της πλοήγησης, επιτρέποντάς σας να ρυθμίζετε αβίαστα με αξιόπιστη σταθερότητα σε κάθε τύπο εδάφους και διάταξη πεδίου.

Τέλεια Εφαρμογή σε Steer-ready Τρακτέρ

Υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα steer-ready γεωργικών μηχανημάτων μέσω των επικοινωνιών CANBUS. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την προσαρμοστικότητά του σε διάφορες γεωργικές εργασίες από το όργωμα έως τη συγκομιδή, μειώνοντας την ανάγκη σας για πρόσθετο εξοπλισμό.

Ακριβές και πιο αποτελεσματικό

Υποστήριξη Χειροκίνητης Παρέμβασης

Γυρίστε το τιμόνι για να μεταβείτε γρήγορα από την αυτόματη λειτουργία στη χειροκίνητη λειτουργία σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, επιτρέποντάς σας να πάρετε τον πλήρη έλεγχο στα χέρια σας όποτε είναι απαραίτητο.

Απρόσκοπτη μεταφορά πληροφοριών GIS

Βελτιστοποιήστε τη διαχείριση πληροφοριών πεδίου με την κοινή χρήση δεδομένων μεταξύ τερματικών και μέσω FMS, επιτρέποντας την απρόσκοπτη ανταλλαγή πληροφοριών για ενημερωμένη λήψη αποφάσεων.

Ευέλικτες Επιλογές Γραμμών Καθοδήγησης

Επιλέξτε από μια ποικιλία μοτίβων γραμμών καθοδήγησης για διάφορα σενάρια πεδίου και επιχειρησιακές ανάγκες. Τα κανονικά μοτίβα περιλαμβάνουν ευθείες γραμμές, καμπύλες, γραμμές A+ και στροφές, ενώ τα εξειδικευμένα μοτίβα παρέχουν διαγώνιο σβάρνισμα και γραμμή τραμ.

Αβίαστοι ελιγμοί με αυτόματη αναστροφή

Ενεργοποιήστε τους απρόσκοπτους ελιγμούς με έξυπνη αναστροφή για βέλτιστο σχεδιασμό διαδρομής ή χρησιμοποιήστε τη βασική επιλογή αναστροφής για αβίαστη περιστροφή σε διπλανή σειρά, παρέχοντας συνέχεια και άνεση κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Υποστήριξη σήματος πολλαπλών πηγών

Επιτύχετε ακρίβεια έως και 2,5 cm μέσω των υπηρεσιών δικτύου RTK ή του σταθμού βάσης. Επιπλέον, υποστηρίζει δωρεάν PPP και SBAS για την παροχή ακρίβειας σε επίπεδο δεκατόμετρου, διασφαλίζοντας αξιόπιστη και ακριβή πλοήγηση για την κάλυψη διαφόρων λειτουργικών αναγκών.

Διατηρήστε το Σύστημα Πλοήγησης Συνδεδεμένο

Βελτιώστε τις γεωργικές σας δραστηριότητες ενσωματώνοντας το FJD AS2 με το Farm Management System (FMS). Το AS2 συγχρονίζει απρόσκοπτα τα λειτουργικά δεδομένα και εκτελεί προσχεδιασμένες εργασίες που έχουν ανατεθεί από το FMS, όπως ο καθορισμός γραμμών ορίων και διαδρομών καθοδήγησης.

Αξιόπιστη υποστήριξη για όλες τις εποχές

Όργωμα

Εξασφαλίστε συνεπή και ακριβή προετοιμασία γεωργικών εκτάσεων, παρέχοντας το ιδανικό εδαφικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των καλλιεργειών.

Σπορά

Φυτέψτε κάθε σπόρο με ακριβή ακρίβεια, διασφαλίζοντας σταθερή απόσταση και βάθος για υγιή ανάπτυξη των καλλιεργειών.

Ψεκασμός

Ψεκάστε λιπάσματα και χημικά με μεγαλύτερη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, επιτρέποντας στοχευμένη εφαρμογή μέσω λιγότερων απορριμμάτων πόρων.

Συγκομιδή

Συλλέξτε κάθε καλλιέργεια με μέγιστη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, μειώνοντας πιθανές ζημιές για να μεγιστοποιήσετε τη συγκομιδή.

Αξιόπιστη υποδομή RTK για ακρίβεια

Ενισχύστε τα προϊόντα γεωργίας ακριβείας σας με εξαιρετικά αξιόπιστα και ακριβή σήματα RTK από τους προηγμένους σταθμούς βάσης μας. Σχεδιασμένοι για να βελτιώνουν τις λειτουργίες του αγροκτήματος, αυτοί οι σταθμοί προσφέρουν ακρίβεια σε επίπεδο εκατοστών, ενισχύοντας σημαντικά την απόδοση και τη συνολική παραγωγικότητα.

FJD V1 Base Station
FJD Trion™️ N10 CORS System
FJD N20 Fixed High Power GNSS Station
FJD Satellite Navigation Base Station

Accessories

FJD ISOBUS
Ενεργοποιήστε τον ακριβή και αποτελεσματικό έλεγχο πολλαπλών συσκευών σε ένα μόνο τερματικό.
FJD Wi-Fi Camera
Στέλνει πλάνα σε πραγματικό χρόνο (1080P) στο τερματικό ελέγχου από απόσταση έως και 20 μέτρων, ακόμη και τη νύχτα (ενεργοποιημένη νυχτερινή όραση με υπέρυθρες).
FJD Easy Control
Σας επιτρέπει να ελέγχετε το σύστημα αυτόματης διεύθυνσης από απόσταση όταν η οθόνη αφής δεν είναι προσβάσιμη.

Χαρακτηριστικά

Τιμή: Επικοινωνήστε μαζί μας